Összetevők: gluténmentes BÚZAkeményítő, lenmag, tökmag, napraforgó mag, szőlőmagliszt, alma rost, dextróz, pörkölt cikória, psyllium rost, térfogatnövelő szer (nátrium-bikarbonát, E464), stabilizátor (guar és xantan gumi), antioxidáns (aszkorbinsav).
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1698kJ/405 kcal
Zsír: 14,66 g- ebből telített zsír: 2,23 g
Szénhidrát: 54,04 g- amelyből cukor 4,84 g
Rost: 10,32 g
Fehérje: 9,11 g
Só: 0,08 g
Nettó mennyiség: 500 g
Felhasználási javaslat:
250 g ALBA-TUTTI lisztkeverék
155 ml langyos víz,
10 g friss élesztő
5 g só.
Elkészítés:
Dagasszuk jól össze a tésztát (5-8 perc) és formázzuk meg.
Fújjuk le olajspray-vel vagy olajjal kenjük le.
Lefedve 35-40 °C fokos helyen kelesszük duplájára (kb. 1 óra).
210 °C-os sütőben 30 percig süssük készre.